Voor ouders

“Kinderen kunnen op Listi.nl een verlanglijstje maken en versturen. Vervolgens kunnen de ontvangers prijzen vergelijken van alle aanbieders.”

Hoe werkt Listi?

Ga naar Listi.nl en bekijk eerst de video waarin wordt uigelegd hoe Listi werkt. Vervolgens kun je cadeas selecteren door te zoeken in de zoekbalk of in de verschillende categorieen te kijken. Er kunnen oneindig veel speelgoed artikelen op het verlanglijstje worden gezet, maar er is ook een optie om een budget mee te geven. Hiermee leren kinderen rekenen en om te gaan met een budget.

Prijsvergelijken

Nadat er een verlanglijstje is gemaakt kunnen kinderen deze doorsturen naar ouders, vrienden, opa of oma, etc. De ontvangers van het lijstje krijgen te zien wat er is uitgezocht en direct daarbij alle prijzen van de speelgoedaanbieders. Met een druk op de knop kan de goedkoopste aanbieder worden geselecteerd.

Verlanglijstje delen en afstrepen

Kinderen teleurstellen wil toch niemand? Sinterklaas, kerst of een verjaardag zijn voor kinderen belangrijke momenten waar ze lang naar uit kijken. 2 keer het zelfde cadeu krijgen is niet leuk! Stuur het lijstje door naar alle cadeau kopers, zodat iedereen kan afstrepen wat er is gekocht.

Lijstje maken?

Naar speelgoed