ploatie

Over Ons

Wat is Listi?

Jasper, zeven jaar, wil voor zijn verjaardag een verlanglijstje maken voor iedereen die op zijn feestje komt. Nog maar 14 nachtjes slapen en dan wordt hij eindelijk acht. Jasper heeft al een ‘super cool’ cadeau in gedachten: een bestuurbare auto die hij vorige week op TV zag! Maar wat is de naam van deze auto ook alweer? Hoe gaat hij zijn ouders duidelijk maken dat hij die auto graag wil? 🤔

Jasper gaat op zoek naar plaatjes in tijdschriften en haast zich naar de oud papierbak waar hij op zoek gaat naar folders en krantenknipsels… Na een uur zoeken is Jasper alle folders en tijdschriften door maar die gave bestuurbare auto die hij afgelopen week op TV zag is nergens te bekennen. Zal de auto te nieuw zijn voor in de folders?

Toen hoorde Jasper van een vriendje over Listi punt NL. ‘Watte?’ zei Jasper, ‘Listy snel?’. ‘Nee, Listi.nl’. Dat is het online speelgoedboek waar al het nieuwste speelgoed op staat, speciaal voor kinderen gemaakt. Hmmm, nou ja, maar eens proberen denkt Jasper! Jasper gaat naar Listi.nl en vindt daar zijn bestuurbare auto en zet deze op zijn verlanglijstje 😁.

Waarom Listi?

‘Kinderen zijn online het ondergeschoven kindje’

Vroeger bestelde je producten uit het speelgoedboek, via folders of in de winkel. Tegenwoordig shoppen we veel online. Voor kids zijn er alleen geen sites waarop ze zich kunnen oriënteren en gemakkelijk een lijstje kunnen maken, terwijl kinderen tegenwoordig toch ook een tablet of smartphone hebben. Listi.nl is gemaakt voor kinderen die een verlanglijstje willen maken en delen. Kinderen kunnen nu eindelijk online hun speelgoed op een verlanglijstje zetten en super handig doorsturen naar wie zij willen. Wil je weten hoe het werkt, klik dan hier.

Wie zijn we?

Frits van der Veen

BeroepCategory Manager
Favoriete
speelgoed
Nikko Vaporizr
Hobby’sWielrennen, Skieen & Snowboarden

Nico Eshuis

BeroepSoftware Developer
Favoriete
speelgoed
Lego Mindstorm
Hobby’sVoetbal & Bootcamp

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed