ploatie

Verlanglijstjes maken voor kinderen

De speelgoedboeken vallen op de deurmat en vanaf dat moment weet je als kind dat het niet lang meer duurt voordat het sinterklaas is! Voor kinderen is verlanglijstjes maken ‘het’ hoogtepunt van het jaar. Heerlijk bladeren in dat speelgoedboek en hopelijk ga je al het speelgoed van je verlanglijstje krijgen. Kinderen beginnen met scheuren, knippen, plakken en omcirkelen en maken hun verlanglijstje. En vergeet niet de strijd die alle broers en zussen hebben om wie dat boek als eerste mag bekijken. Je kleine zusje wil nou net precies die Barbiepop, die op de achterkant van jouw Lego set staat.

Dit doe je tegenwoordig toch online via Listi?

Waarschijnlijk herkent iedereen deze strijd van vroeger en ziet nu exact hetzelfde bij zijn eigen kinderen. En wanneer de hele strijd thuis achter de rug hebt, moet je als vader en moeder de winkelstraat in om het verlanglijstje te kopen. Sta je net in de winkel en is het product uitverkocht. En op de verjaardag zie je dat je dochter het cadeautje van oma uitpakt, met diezelfde Playmobil paarden manege die in het volgende cadeau ook zit. Oeps toch niet helemaal goed afgesproken.

Online verlanglijstje maken voor kinderen

Dit was hoe het vroeger ging, inmiddels hebben we een veel betere oplossing en nog leuker ook, namelijk Listi! Net als vroeger kunnen kinderen nu via een tablet, of telefoon een lijstje maken. Omcirkelen, aanstrepen en door die eindeloze pagina’s met speelgoed snuffelen. Veel leuker is dat een speelgoed item nu helemaal tot leven komt met meerdere plaatjes, een uitleg en soms zelfs een filmpje! Hup, cirkel, streep; zet die cadeautjes op het lijstje en versturen naar Sintermama of Sinterpapa of gewoon naar je ouders en familie voor een verjaardag.

Speelgoed kopen was nog nooit zo makkelijk en voordelig

komt en je in een oogopslag ziet, welk speelgoed er op het lijstje staat. Nog handiger is? Wie de goedkoopste aanbieder. Een Playmobil set kan soms wel €30,- goedkoper zijn bij Intertoys of Wehkamp.nl of misschien wel op Fonq.nl. Listi laat altijd de laagste prijs zien. En om te voorkomen dat Oma en de buurvrouw met hetzelfde cadeau aankomen op de verjaardag kan je afstrepen zodra je iets hebt gekocht. Scheelt toch weer eindeloos heen en weer appen en bellen.

Listi – Cool voor kinderen handig voor ouders

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed