ploatie

Speelgoedboek 2019

De leukste periode van het jaar zit eraan te komen en dat betekent dat de kinderen weer met smart zitten te wachten op het speelgoedboek

Speelgoedboek 2019

Dit najaar zullen de retailers hun speelgoedboeken weer gaan uitgeven, welke partijen zijn dit en wanneer kunnen we ze verwachten ?

Intertoys – Intertoys Speelgoedboek 2019-2020 – Vanaf begin oktober zal het nieuwe speelgoedboek op de mat vallen. Intertoys heeft als echte speelgoed specialist altijd het grootste en dikste speelgoedboek.

Top1toys- Speelgoedboek 2019 Top1toys – Het speelgoedboek van Top 1 Toys, zal eind september uitkomen.

Bol.com – Dit jaar gaat online retailer Bol.com ook een speelgoedboek uitbrengen. Het speelgoedboek zal omstreeks oktober op de deurmat vallen en/of worden verspreid met de pakketjes die de e-tailer verstuurd.

Action – Al jaren groeit het speelgoed assortiment van Action. Action zal dit najaar diverse folder uitbrengen met speelgoed

Kruidvat – Kruidvat heeft een groot assortiment speelgoed dat verkrijgbaar is op www.kruidvat.nl. Op de website van de retailer is vooral het grote speelgoedverkrijgbaar en daarnaast bieden ze een standaard assortiment in bijna alle winkels aan.

Blokker – op www.blokker.nl en in de winkels wordt het speelgoed van Blokker aangeboden. Er is meer speelgoed dan ooit te vinden en zullen er diverse folders worden uitgebracht.

Toychamp – op www.toychamp.nl zijn de folders van deze retailer te vinden. Toychamp heeft vooral grote XXL winkels en opent meer en meer winkels in Nederland.

Dreamland – De grootste speelgoedwinkel van Belgie geeft het Dreamland 2019 2020 speelgoedboek uit . Check www.dreamland.be of haal de speelgoedfolder op in de winkel.

Fonq – Op Fonq.nl is een groot assortiment speelgoed te vinden. Vooral buitenspeelgoed en houtenspeelgoed is veelal te vinden bij deze retailer.

De grote speelgoedwinkel – Op de website van de Grote speelgoedwinkel.nl is een zeer groot assortiment te vinde.n

Hema – Op Hema.nl en in de winkels kun je een zeer groot speelgoed assortiment vinden. Hema heeft alleen eigen producten en zijn alleen bij Hema verkrijgbaar

Wil jij het speelgoed van al deze retailers online op je lijstje zetten? Op Listi.nl vind je het grootste speelgoed assortiment van allemaal!

 

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed