ploatie

Speelgoed kopen bij Listi levert geld op

Verlanglijstjes die je helpen in de zoektocht naar de laagste prijs. Bekijk het voorbeeld van Jasper.

‘Kids maken een verlanglijstje via Listi.nl en met een druk op de knop zie je wat ze willen en waar deze cadeautjes het goedkoopst zijn’

Cadeau’s kopen is niet goedkoop en met het verkeerde cadeau aankomen kan soms een enorme teleursteling zijn. Speelgoed met Listi kopen kan veel geld opleveren. Kids maken een verlanglijstje dat ze kunnen doorsturen naar papa, mama, opa, oma en andere familie. Iedereen krijgt een overzichtelijk lijstje in de mail en zodra je een cadeau gekocht hebt bij de goedkoopste aanbieder streep je deze van het lijstje af…

We nemen het lijstje van Jasper. Hij is een enorme Lego fan en voor zijn verjaardag wil hij graag een Lego trein met extra rails. Jasper heeft de trein aan zijn ouders gevraagd en Jasper heeft aan zijn opa en oma de brandweer auto gevraagd, die natuurlijk standby moet staan zodra er iets met de trein gebeurd in het Lego dorp.

Op 27 september zijn de prijzen gemeten met Listi en zien we behoorlijke verschillen;

Het verlanglijstje van Jasper:

  • Lego City Flexible Rails Op de LEGO rails zien we ook behoorlijke verschillen. Deze is het duurste bij Blokker (€25,49) en het voordeligste is deze bij Bol.com (€18,49)
  • Lego City Hogesnelheidstrein De LEGO trein het duurst bij Blokker (€115,44), bij De grote speelgoedwinkel is deze zelfde trein (€109,99) en bij Wehkamp en Fonq (€98,99).
  • LEGO City Brandweer Ladderwagen Bij de ladderwagen van LEGO zien we dat Intertoys deze aanbied voor (€20,98) en ook hier is Bol.com voordeliger met (€18,48)..

Eindstand

Wanneer we slim shoppen kunnen we op het lijstje van Jasper toch al behoorlijk besparen, maar liefst €25,49!

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed