ploatie

Populairste Youtubers onder kinderen 5 tot 12 jaar

Populairste youtubers onder kinderen

Top 5 meest populaire vloggers van Nederland onder kinderen.

Kinderen zijn niet weg te slaan van hun scherm en kijken het liefst de hele dag Youtube flmpjes. Wij vroegen ons af; naar wie kijken ze en waarom zijn deze vloggers zo enorm populair? Listi heeft onderzoek gedaan onder maar liefst 3000 kinderen. Listi heeft gevraagd, wat is je top 3 meeste geliefde vloggers of youtube kanalen. En uit al deze antwoorden hebben wij een top 5 gemaakt. 

Doelgroep: Kinderen in de leeftijd 5 tot 12 jaar

Top 5 meest populaire vloggers onder kinderen 

5) Enzo Knol

Op plek 5 is geeindigd; Enzo Knol, dit is misschien wel Nederlands bekendste Youtuber! Enzo Knol is een naam die je vast en zeker al wel hebt gehoord. Hij heeft een YouTube kanaal met meer dan 2.2 miljoen volgers en post elke dag een video. Knol post over de meest gekke dingen, laat elke dag een stukje uit zijn leven zien of rijdt een stukje in zijn Lamborghini. Het meest bekeken filmpje van Enzo Knol is het filmpje waar hij een gat in zijn hoofd krijgt tijdens de verbouwing in zijn net nieuwe huis. Dit filmpje is bijna 8 miljoen keer bekeken 

4) Dylan Haegens

Wellicht net iets minder bekend, maar aan zijn volgers te zien hoort Dylan Haegens tot de grootste Youtubers in Nederland. Hij heeft in 2019 zelfs een bioscoop film uitgebracht, waarin hij zijn grootste angst te lijf gaat, een na-aap Youtuber die Dylan na doet en steeds net te slim af is. Dylan heeft bijna 2 miljoen volgers en een van zijn eerste YouTube filmpjes ging over Uvo’s. Geplaatst in 2010. Dit filmpje is nu 200 duizend keer bekeken, maar een gemiddeld filmpje van Dylan gaat ruim over de 1 miljoen views. 

3) Stuk TV 

Stuk TV is het kanaal van de vrienden Thomas, Giel en Stefan. Op hun website kunnen kijkers een opdracht indienen die de heren moeten uitvoeren. Stuk TV heeft inmiddels meer dan 2 miljoen volgers en post elke week nieuwe afleveringen. Ze hebben de meest fantastische filmpjes met afleveringen waar ze bejaarden na spelen en afleveringen waar ze opdrachten moet uitvoeren. Ze zijn zelf een enkele keer in aanraking geweest met de politie en hebben een bouwmarktverbod wegens het ongevraagd filmpjes opnemen in een bouwmarkt. In dit filmpje pranken ze de politie….

2) Kwebbelkop

Voor de game liefhebbers is Kwebbelkop ofwel Jordi van den Bussche een erg geliefde Youtuber. Kwebbelkop doet al zijn video’s in het Engels en heeft hiermee een enorm bereik. Met 11.5 Miljoen abbonees op zijn YouTube kanaal is Kwebbelkop de youtuber met het meeste bereik uit dit lijstje. Vooral jongens zijn enorm fan van deze Youtuber die games als Black Ops, GTA en Minecraft speelt. In dit filmpje vergelijkt hij het echte leven met het leven in Minecraft. Het filmpje had 500.000 views in 3 dagen tijd..


1) Onnedi

Dan zijn we aangekomen bij de Nr1. Dit is de enige vrouw in de top5 en heeft bijna 1 miljoen volgers , ze is enorm populair onder meisjes in de doelgroep 5 tot 12. Onnedi in het echte leven bekent als Dionne en spreekt vooral de jongste doelgroep heel erg aan. Ze test speelgoed, zingt, doet challenges en is enorm veelzijdig. In 2019 doet ze mee aan expeditie Robinson en krijgt zo ook bekendheid bij een bredere doelgroep. Ze staat bekend om haar vrolijkheid en leuke rubrieken, in dit filmpje doet ze een nep huwelijksaanzoek…

 

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed