ploatie

Online speelgoedboek

Verlanglijstjes maken was nog nooit zo gemakkelijk met Listi.nl. Hoe werkt het precies? Listi is het grootste online speelgoedboek met duizenden producten. Op Listi.nl kunnen kinderen door al het speelgoed, elektronica of games op zoek naar de leukste items om deze op het verlangslijstje te zetten. Eigenlijk is Listi een soort Pinterest voor kinderen en helemaal handig dat ouders een lijstje te zien krijgen met daarbij direct de aanbieders naar keuze.

‘Pinterest voor kinderen’

Listi is hiermee het grootste speelgoedboek van Nederland en combineert dit ook nog eens met electronica en game’s. Listi werkt samen met o.a. Wehkamp.nl, Bol.com, mediamarkt, coolblue, Intertoys, Bartsmit en Fonq.

Wij vinden Listi zelf een uitkomst, maar ook anderen spreken vol lof over Listi. Hier bijvoorbeeld Bettina van Citymom;

Kinderen doen tegenwoordig alles online, dus ook een verlanglijstje maken!

Toen ik voor het eerst hoorde van deze website dacht ik meteen dit is een BRILJANT idee! Vroeger zocht je met Sinterklaas – weet ik zelf ook nog wel – speelgoed uit, in zo’n papieren catalogus. Aangezien kinderen tegenwoordig alles online doen, is zo’n papieren ding natuurlijk énorm ouderwets. Maar door een catalogus snuffelen op zoek naar speelgoed blijft voor kinderen leuk om te doen. Hoe fijn, dat dit nu via de tablet kan!

Door Listi betaal je altijd de laagste prijs voor het cadeau op het verlanglijstje

Listi laat dus altijd de laagste prijs zien. En om te voorkomen dat mensen hetzelfde cadeau kopen kun je het afstrepen zodra je iets hebt gekocht. Scheelt weer heen en weer appen over wie wat nou heeft gekocht en een hoop teleurstelling doordat er nu niemand meer met hetzelfde cadeau aankomt! Ideaal toch!?

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed