ploatie

Lijstje van Marjon levert 24 euro op

Op het Lijstje van Marlon wordt maarliefst €24,01 bespaard via Listi.nl

Ook Marlon heeft een verlanglijstje via Listi gemaakt en doorgestuurd naar haar ouders en opa en oma. Ze heeft een mooie lijst met speelgoed samengesteld en aan haar ouders gevraagd het lijstje te delen met ooms en tantes die Marlon altijd uitnodigd op haar verjaardag.

Het verlanglijstje van Marlon

Marlon is een echte poppen en Barbie liefhebster en heeft een lijstje samengesteld met daarop een aantal leuke Barbie items. Marlon wil graag een Barbie pop, een Barbie auto en Barbie huis waar ze al haar Barbies in kan doen. Ze heeft een erg lange lijst gemaakt die ze naar alle familie leden heeft gestuurd. Marlon is altijd blij dat er zoveel mensen op haar verjaardag komen, want dan krijgt ze lekker veel cadeaus.

Hier een greep uit het lijstje van Marlon. De prijzen zijn vergeleken met Listi op 27 September.

  • Barbie Dreamtopia Fee Regenboog De Barbie pop is bij Blokker (€24,95) en bij Wehkamp is deze zelfde pop (€16,94).
  • Barbie Malibu Huis Met 3 Verdiepingen Wanneer we de prijzen van het Barbie huis vergelijken zien we behoorlijke verschillen. Zo is het Barbie Malibu huis het goedkoopste bij Blokker (€93,99) en het duurste bij Intertoys (€99,99).
  • Barbie Glam Cabriolet De Barbie auto is bij Bol.com (€24,99) en bij diverse andere aanbieders €5,- tot zelfs €10,- euro duurder.

Slim shoppen

Als je slim shopt via Listi kun je op dit lijstje €24.01 besparen!

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed