ploatie

Educatief speelgoed 8 tot 12 jaar

Het liefst geven we kinderen speelgoed waarmee ze zich goed vermaken en uren kunnen spelen en als het even kan ook nog wat leren tijdens het spelen. Met de elementen spelen en leren komen we tot de categorie educatief speelgoed. Dit speelgoed staat in het teken van spelen, met een kleine en soms iets grotere twist naar leren. Listi.nl heeft een top samengesteld van het leukste educatieve speelgoed van dit moment.

Meccano Micronoid Socket – Robot

De Micronoid leert kinderen op een leuke en simpele manier programmeren. Kinderen moeten hem zelf eerst bouwen en daarna kunnen ze programmeren via knoppen op de robot. Verder bevat de Micronoid ook spelletjes (ja-nee antwoorden), reageert op geluid (hij danst!) en heeft hij interactie met de andere micronoids! Verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Exclusief 4 AAA batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De Micronoids zijn een leuke en toegankelijke eerste kennismaking met robot-technologie en programmeren. Ook leuk om met vrienden (liefst met ook een Micronoid) van te genieten.

Voor & nadelen

+ Erg veel speelplezier, eerst in elkaar zetten en daarna kun je programmeren
+ Leert naast handigheid in bouwen ook echte programmeer vaardigheden
+ Een goede prijs, voor erg veel speeluren
– Niet gemakkelijk, kids hebben wel een beetje hulp van ouders nodig.

Product bekijken?

Meccano Micronoid Socket – Robot

Bekijk ook

Educatief speelgoed 1-4 jaar
Educatief speelgoed 4-8 jaar

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed