ploatie

Educatief speelgoed 4 tot 8 jaar

Het liefst geven we kinderen speelgoed waarmee ze zich goed vermaken en uren kunnen spelen en als het even kan ook nog wat leren tijdens het spelen. Met de elementen spelen en leren komen we tot de categorie educatief speelgoed. Dit speelgoed staat in het teken van spelen, met een kleine en soms iets grotere twist naar leren. Listi.nl heeft een top samengesteld van het leukste educatieve speelgoed van dit moment.

Ik leer …. van Jumbo

De Ik leer lijnen van Jumbo. De naam zegt het eigenlijk al ‘ik leer’! Een super leuke manier om kids iets extra bij te brengen over de taal,rekenen of bijvoorbeeld schrijven. Met ik leer letters of ik leer woordjes leren kinderen woordjes maken en maken kennis met het alfabet.Of kies varianten waar kids met cijfers leren omgaan in de versies ik leer cijfers of ik leer rekenen.

Er zitten erg leuke uitdagende spelletjes in voor kinderen. Zo leer je bijvoorbeeld in ‘ik leer tellen’ met spelkaartjes van dieren van klein naar groot, hoe je van 1 tot 10 moeten tellen. Elke doos bevat diverse kaarten met opdrachten die in moeilijkheid op lopen, zo kunnen kids ook echt progressie maken.

+ Erg leerzaam op een gericht onderdeel naar keuze
+ Leuk om alleen te spelen of soms tot 4 spelers
+ De kaartjes lopen altijd op in moeilijkheid, hiermee blijft het spel uitdagend
+ Alleen voor kids in de leeftijd 4 tot 6/7 jaar

Product bekijken?

Naar ‘Ik leer’

Bekijk ook

Educatief speelgoed 1-4 jaar
Educatief speelgoed 8-12 jaar

Verlanglijstje maken?

Naar speelgoed